ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Η ομάδα των Παίδων, στον πιο δύσκολο όμιλο της Β' φάσης, έκανε ότι το καλύτερο δυνατό και η αγωνιστική της παρουσία ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Σε αυτό συνηγορούν και οι θετικότατες γνώμες των αντιπάλων ομάδων στον όμιλο. Η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στην ομάδα και η κούραση στέρησαν από τα παιδιά του Π. Πρίμπα την ευκαιρία για μία ακόμη πρόκριση σε τελική φάση και παρόλο που το πάλεψαν και δεν τα παράτησαν, τελικά δεν προκρίθηκαν στις λεπτομέρειες.
Τα αποτελέσματα της ομάδας: Ξεκίνημα με νίκη επί του ΑΟ Πετρούπολης με 14-4. Ήττα από τον ΠΑΟ με 12-9 (αξιόλογη προσπάθεια απέναντι στον πιθανό πρωταθλητή αυτού του πρωταθλήματος Παίδων). Ήττα από τον ΝΟΒ με 12-7 (η ομάδα είχε προηγηθεί με 5-2...). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟ έγινε Σάββατο μεσημέρι και ο αγώνας με τον ΝΟΒ έγινε Σάββατο απόγευμα... Η ομάδα έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκες επί των ΝΟ Χανίων με 13-8 και ΓΣ Περιστερίου με 16-8.

Πολλά Συγχαρητήρια στον Π. Πρίμπα και τα παιδιά του για την προσπάθεια! Δεν πειράζει, ήταν μια άτυχη συγκυρία. Συνεχίστε έτσι, το μέλλον σας ανήκει!!

 

DSC 6113 1

 

LOGO POOL SPORT TRANS 300 diaplo logo black 300 moustardomelo logo trans 300 Thalassa trans 300

 

MegaHellas 300 Papafalos 300 SERMPETIA TRANS 300

 

  

POOLSPORT DIAPOLO MOUSTARDOMELO MEGAHELLAS PAPGALOS