Απαντώντας στην κάτωθι  ανάρτηση

http://www.aquaticsplanet.com/%CE%BF-%CE%B6%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF/#comment-736

θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής:

“Ο Πανιώνιος Γ.Σ στην υπεραιωνόβια  αθλητική του πορεία αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό φυτώριο της χώρας και έναν από τους πλέον διακεκριμένους πολυαθλητικούς συλλόγους της Ευρώπης, έχοντας αναδείξει πρωταθλητές σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί και τροφοδοτήσει με αυτούς το σύνολο των υπόλοιπων αθλητικών σωματείων της χώρας και τις εθνικές ομάδες. Ο σύλλογός μας εμπιστεύεται τους νέους, τους εξελίσσει και τους αναδεικνύει παρέχοντάς τους ευκαιρίες και για τον λόγο αυτό προσελκύει αθλητές, σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί, οι οποίοι επιθυμούν συνειδητά να ενταχθούν σε έναν σύλλογο με αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να ξεχωρίσουν.

Ως εκ τούτου ουδέποτε ο Πανιώνιος Γ.Σ βρέθηκε στην ανάγκη να προσελκύσει αθλητές με δόλια μέσα, με υποσχέσεις οικονομικών και άλλων ανταλλαγμάτων (που τις περισσότερες φορές μάλιστα δεν πραγματοποιούνται) και γενικότερα με τρόπους που δεν ανταποκρίνονται στις αρχές και τις αξίες του συλλόγου, καθώς η προσέλευση αθλητών ήταν πάντοτε οικειοθελής και αθρόα. Αυτές είναι πρακτικές που χρησιμοποιούν άλλα σωματεία (προσπαθώντας – μάταια όμως – να προκαλέσουν  αθλητική αφαίμαξη στον σύλλογό μας) και που ο συντάκτης του άρθρου είναι σε θέση να το γνωρίζει καλά. Οποιαδήποτε άλλη τοποθέτηση επί του θέματος αυτού είναι αναληθής και σκοπό έχει να προσβάλει τον Πανιώνιο και την ιστορία του. Ο Πανιώνιος Γ.Σ δεν  ανέχεται αόριστες και ατεκμηρίωτες προσβολές και επιφυλάσσεται ρητά παντός έννομου δικαιώματός του “.

Θα πρέπει να σημειωθεί, γιατί έχει αξία, ότι είχαμε αποστείλει την ως άνω απάντηση στην ιστοσελίδα προκειμένου να αναρτηθεί, γεγονός που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί, μολονότι υπάρχει η σχετική υποχρέωση. Η στάση αυτή αξιολογείται αναλόγως.