ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2020

Η ομάδα των εφήβων με τον κ. Π. Πρίμπα απόντα λόγω αποβολής στον ημιτελικό, έχασε στον τελικό του Πρωταθλήματος από την Βουλιαγμένη με 6-9, κατακτώντας έτσι το ασημένιο μετάλλιο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή τη ούτως ή άλλως μεγάλη επιτυχία των παιδιών του κ. Πρίμπα της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα!!!!

 20200803 124825

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Μεγάλη νίκη και πρόκριση στον τελικό για τους εφήβους! Η ομάδα του κ. Π .Πρίμπα μετά από πολύ καλή απόδοση, επικράτησε σε ένα συναρπαστικό αγώνα του Παναθηναϊκού με 13-11 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 8-8). Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ βουλιαγμένης, ο οποίος επικράτησε στον άλλο ημιτελικό του Ολυμπιακού με 9-7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!! Δείτε λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς εδώ (από το waterpolonews)

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ

Μεγάλη νίκη για τους εφήβους στην πρεμιέρα της τελικής φάσης!Μετά από έναν αγώνα πραγματικό ντέρμπι, η ομάδα των εφήβων, μετά από καλή εμφάνιση, νίκησε το άγχος της πρεμιέρας και ένα δυνατό και αξιόμαχο αντίπαλο, τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με 6-5. Πολλά συγχαρητήρια και μόνο επιτυχίες στη συνέχεια! Δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των αγώνων της τελικής φάσης των εφήβων εδώ (από το site της ΚΟΕ)