Επιτυχής η συμμετοχή της ομάδας μας των Εφήβων στο διεθνές του ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο συνεχίστηκε με επιτυχία η προετοιμασία της ομάδας των Εφήβων, με τη συμμετοχή μας στο αξιόλογο και δυνατούς αγώνες διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε ο ΟΦΗ. Ταυτόχρονα είχαν και την ευκαιρία με μια ξενάγηση στην Κνωσό όπως και με μια βόλτα στην όμορφη πόλη του Ηρακλείου.

Διαβάστε Περισσότερα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Γ' ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒ

"Μετά από τα θλιβερά γεγονότα στον αγώνα για την Γ΄φάση του πρωταθλήματος Εφήβων μεταξύ Πανιωνίου ΓΣΣ και Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ως Διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ εκφράζουμε την λύπη μας για τα επεισόδια που έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και αυτά που έγιναν μεταξύ γονέων στην κερκίδα.
Με την ευχή να μην έχουμε τέτοια συμβάντα στο μέλλον, από την πλευρά μας θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών, με σκοπό να διαφυλάξουμε το υψηλό επίπεδο του αθλήματος.
Το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ"

ΞΕΚΙΝΑ Η ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Με στόχο την πρόκρισή τους στην τελική φάση των πρωταθλημάτων τους ξεκινούν αυτό το τριήμερο τις αγωνιστικές τος υποχρεώσεις οι ομάδες των Εφήβων και των Νεανίδων.
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας και πρόκριση στην τελική φάση!!
Οι λεπτομέρεις των πρωταθλημάτων και οι αντίστοιχες προκηρύξεις εδώ από το site της ΚΟΕ.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

Η ομάδα των Εφήβων προκρίθηκε στην Γ΄ φάση του πρωταθλήματος μετά το τέλος των αγώνων της Β' φάσης που έγινε σε δυο δόσεις.
Η ομάδα του Παναγιώτη Πρίμπα έφερε κατά σειρά τα εξής αποτελέσματα: ΠΓΣΣ-Απόλλων Σμύρνης: 16-6, ΝΟΒ-ΠΓΣΣ: 13-6, ΠΓΣΣ-Νηρέας Χαλανδρίου: 18-3, Σ.Κ. ΡΟΗ-ΠΓΣΣ: 6-12.
Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Πρίμπα και τους παίκτες του και καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος με νέες επιτυχίες!!!!
 
EFHBOI 5

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΠ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Εφήβων με τον ΝΟΠ στην Πάτρα το τριήμερο 17-19 Δεκεμβρίου. Οι παίκτες του Παναγιώτη Πρίμπα είχαν κοινή προετοιμασία υψηλού επιπέδου με τον ΝΟΠ, μια ομάδα που είναι υποψήφια για κατάκτηση μεταλλίου στο πρωτάθλημα των Εφήβων.
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΝΟΠ για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία το τριήμερο αυτό.

Εις το επανιδείν!!!

EFHBOI 10

EFHBOI 11

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Η ομάδα των Εφήβων τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλό της για την Α΄ φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Παναγιώτη Πρίμπα προκρίθηκε στην επόμενη φάση με τέσσερεις διαδοχικές νίκες επί των Άρη Νίκαιας με 23-1, ΑΟ Πετρούπολης με 29-4, Τρίαινα Βούλας με 24-7 και Νηρέα Χαλανδρίου με 17-8.
Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες και πάντα επιτυχίες στη συνέχεια του πρωταθλήματος!!!
 
20210907 12052520210410 174540

 

LOGO POOL SPORT TRANS 300 diaplo logo black 300 moustardomelo logo trans 300 Thalassa trans 300

 

MegaHellas 300 Papafalos 300 SERMPETIA TRANS 300

 

  

POOLSPORT DIAPOLO MOUSTARDOMELO MEGAHELLAS PAPGALOS