ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Την δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα των Παίδων στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η ομάδα του κ. Πρίμπα πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις, κατέκτησε την δεύτερη θέση, μετά από νίκες επί των Ολυμπιάδας Πετρούπολης, ΝΟ Ρεθύμνου, ΟΦΗ και Ολυμπιακού ΣΦΠ. Υπέστη μόνο μία ήττα από τον Παναθηναϊκό ΑΟ, αγώνας που θα μπορούσε να έχει καλύτερη έκβαση βάσει της απόδοσης της ομάδας.
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, πραγματική παρέα, όχι μόνο για την απόδοσή της στους αγώνες, αλλά και για την ομολογουμένως άψογη εικόνα της παντού, εντός και εκτός της πισίνας, σε όλη την περίοδο της διάρκειας του τουρνουά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΟΦΗ για την όλη διοργάνωση του τουρνουά, αλλά και για την φιλοξενία και για τη εξυπηρετικότητά τους!!!!

TROPAIA 1

1

3

4

2

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ 2ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ 2020

Η ομάδα των Παίδων συμμετέχει στο αξιόλογο 2ο Παγκρήτιο τουρνουά υδατοσφαίρισης Παίδων 2020 που διοργανώνει ο ΟΦΗ και στο οποίο συμμετέχουν δυνατές ομάδες. Καλή επιτυχία!!!

 

 

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή διεξάγονται οι τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων Παίδων και κορασίδων, με τη συμμετοχή των ομάδων μας και στις δύο κατηγορίες. Συγχαρητήρια στις ομάδες μας για την συμμετοχή σε δύο ακόμη τελικές φάσεις, και καλή τους επιτυχία!!!! Δείτε λεπτομέρεις και τις ειδικές προκηρύξεις των δύο τελικών φάσεων εδώ (από το site της ΚΟΕ)

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2020

Η ομάδα των Παίδων ολοκλήρωσε τους αγώνες της Β΄φάσης του πρωταθλήματος 2020, πετυχαίνοντας μια μεγάλη πρόκριση στην τελική φάση σε ένα δύσκολο όμιλο με δυνατούς αντιπάλους όπως τους ΑΟΠ Φαλήρου, ΝΟ Ρεθύμνου και Παναθηναϊκό ΑΟ. Η ομάδα του κ. Π. Πρίμπα, καθοδηγούμενη αριστοτεχνικά από αυτόν, έχοντας καλή απόδοση στα κρίσιμα παιχνίδια, έφερε κατά σειρά τα εξής αποτελέσματα:  

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ – ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ 7-7 (τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 1-0, 2-1).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 6-5 (τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-0, 2-0, 1-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ 11-3 (τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-0, 3-1, 1-2).

Πολλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην τελική φάση!!!

Τέλος, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εφήβους του Πανιωνίου για την παρουσία τους στους αγώνες και την συμπαράστασή τους στους νεαρότερους συναθλητές τους, απόδειξη του υγιούς κλίματος που επικρατεί!

IMG 30e4430c20fb9a6e4db635fe36d08983 V