Θερμές ευχαριστίες του τμήματος υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ στον Δημήτρη Μοσχοβέλη

To τμήμα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ ευχαριστεί θερμά τον αθλητή της ανδρικής ομάδας και ασημένιο δευτεραθλητή με την ομάδα των Νέων Ανδρών το 2022 Δημήτρη Μοσχοβέλη για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας. Ο Δημήτρης, ένα εξαίρετο παιδί, που προσέφερε πολλά στις ομάδες μας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ηλυσιακό.

Δημήτρη χαρήκαμε που είμαστε όλα αυτά τα χρόνια μαζί, να είσαι καλά και να έχεις πολλές επιτυχίες στην καριέρα σου!!

DSC 7232

Θερμές ευχαριστίες του τμήματος υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ στον Τάκη Δήμου

To τμήμα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ ευχαριστεί θερμά τον αθλητή της ανδρικής ομάδας Τάκη Δήμου για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας. Ο Τάκης, ένας εξαίρετος παίκτης και χαρακτήρας, ήταν ένας από τους κορυφαίους της φετινής χρονιάς και προσέφερε τα μέγιστα στην φετινή ανοδική μας πορεία και στην επίτευξη των στόχων μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του!!!

 DSC 7860

Και οι ανανεώσεις συνεχίζονται για τον Πανιώνιο

Και οι ανανεώσεις συνεχίζονται για την ομάδα μας. Σειρά πήραν οι Γρηγόρης Καπετανάκης και Ιάσωνας Νταλάπας θα είναι και την νέα χρονιά σημαντικοί συντελεστές νέων μεγαλύτερων επιτυχιών για την ομάδα των Ανδρών.

Γρηγόρη και Ιάσωνα καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!!!

DSC 7870 1   DSC 7870 2

Θερμές ευχαριστίες του τμήματος υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ στον Nikola Moskov

To τμήμα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ ευχαριστεί θερμά τον αθλητή της ανδρικής ομάδας Nikola Moskov για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας. Ο Nikola ήταν ένας από τους κορυφαίους της φετινής χρονιάς και προσέφερε τα μέγιστα στην φετινή ανοδική μας πορεία και στην επίτευξη των στόχων μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του!!!

Nikola видимо се опет!!! ХВАЛА!!!

DSC 7898

Τεράστια μεταγραφική επιτυχία του Πανιωνίου με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Γκιουβέτση

Ο Πανιώνιος ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Κωνσταντίνου Γκιουβέτση. Πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή ενός από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες που σίγουρα θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της ομάδας μας για μεγαλύτερες επιτυχίες σε Εθνικό επίπεδο αλλά και στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης γεννήθηκε στις 19/11/1999. Ξεκίνησε στον Ναυτικό Όμιλο Χίου και συνέχισε την καριέρα του στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Εκτός από τις διακρίσεις του σε Εθνικό επίπεδο, ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης έχει γράψει πολλές χρυσές σελίδες με τις Εθνικές μας ομάδες: Ασημένιος Ολυμπιονίκης με την Εθνική Ανδρών στο Τόκυο το 2021, χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Ανδρών στο World League to 2021, χρυσό μετάλλιο με τη Εθνική Νέων στα Παγκόσμια πρωταθλήματα το 2017 και το 2019 και χρυσό μετάλλιο με τη Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2018.

Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας που κατάφεραν και έφεραν έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου!!

Κωνσταντίνε καλώς ήρθες στην ομάδα μας!! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα!!!

 201102

Ανανεώσεις σημαντικών παικτών από τον Πανιώνιο

Με την ομάδα του Πανιωνίου θα συνεχίσουν δύο από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας των επιτυχιών της ομάδας μας. Οι Κωνσταντίνος Λιμαράκης και Γιώργος Καλαϊτζής θα έχουν και στην νέα χρονιά σημαντική συμβολή στην προσπάθεια της ομάδας μας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Κώστα και Γιώργο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και ακόμη πιο ψηλά!!!    

DSC 7843   DSC 7886

 

Θερμές ευχαριστίες του τμήματος υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ στον Διονύση Μπραΐμη

To τμήμα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ ευχαριστεί θερμά τον αθλητή της ανδρικής ομάδας Διονύση Μπραΐμη για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας. Ο Διονύσης συμμετείχε ενεργά στην φετινή ανοδική μας πορεία και στην επίτευξη των στόχων μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του!!!

2222

 

LOGO POOL SPORT TRANS 300 diaplo logo black 300 moustardomelo logo trans 300 Thalassa trans 300

 

MegaHellas 300 Papafalos 300 SERMPETIA TRANS 300

 

  

POOLSPORT DIAPOLO MOUSTARDOMELO MEGAHELLAS PAPGALOS