Με τον ΠΑΟΚ παίζουν τη Τετάρτη οι άνδρες

1

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται η ανδρική μας ομάδα τη Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 16:00 στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για την 8η και τελευταία αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 των ανδρών. Οι παίκτες του Κώστα Δήμου θα προσπαθήσουν να κλείσουν νικηφόρα τη Β' Φάση του πρωταθλήματος.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κοι Χρήστος Κουρτίδης και Αιγέας Παντελής.

Διαβάστε Περισσότερα

Ένας αγώνας πριν τον τελικό του Europe Cup

MEN 3

Πέταξε για τη Βουδαπέστη η ομάδα μας των Ανδρών, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ στις 20:00 την Vasas SC στον επαναληπτικό αγώνα που θα κρίνει και την πρόκριση στον τελικό του Europe Cup.
Οι παίκτες του Κώστα Δήμου, έχοντας επίγνωση της κρισιμότητας και της δυσκολίας του αγώνα, είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το 9-8 υπέρ τους από τον πρώτο αγώνα στην καυτή Νέα Σμύρνη.
Καλή επιτυχία!

Τη Βουλιαγμένη θα επισκεφτούν το Σάββατο οι Άνδρες


DSC 8385 1

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 16:00 στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης η ανδρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Λαιμού για την 7η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Οι παίκτες του Κώστα Δήμου θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κοι Γιώργος Σταυρίδης και Κώστας Βασιλείου.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Αύριο ο πρώτος ημιτελικός με τη Βάσας

Poster PAN VASAS

Αύριο Τετάρτη 1 Μαρτίου στις 20:00 στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης η ανδρική μας ομάδα υποδέχεται την ουγγρική Βάσας για τον πρώτο ημιτελικό του Euro Cup.
Οι παίκτες του Κώστα Δήμου θα επιδιώξουν τη νίκη με μια καλή διάφορα τερμάτων που θα τους δώσει τη δυνατότητα στον επαναληπτικό που θα γίνει στην Ουγγαρία στις 22 Μαρτίου να διεκδικήσουν τη πρόκριση στο τελικό της διοργάνωσης.
Τον αγώνα θα μεταδώσει ζωντανά το Len TV.

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχονται το Σάββατο οι Άνδρες

0009 1

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχεται η ανδρική μας ομάδα το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για την 6η αγωνιστική της Β' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.
Τον αγώνα που θα διαιτητεύσουν οι Γιώργος Σταυρίδης και Χρήστος Κουρτίδης θα μεταδώσει ζωντανά το διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ ertsports1.

Το Περιστέρι αντιμετωπίζουν αύριο οι Άνδρες

DSC 8989

Αύριο Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο κολυμβητήριο του Περιστερίου η ανδρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι για την πέμπτη αγωνιστική της Β' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1. Οι παίκτες του Κώστα Δήμου θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να προσθέσουν πολύτιμους βαθμούς στη βαθμολογία της Α1 Ανδρών.

Διαβάστε Περισσότερα

 

LOGO POOL SPORT TRANS 300 diaplo logo black 300 moustardomelo logo trans 300 Thalassa trans 300

 

MegaHellas 300 Papafalos 300 SERMPETIA TRANS 300

 

  

POOLSPORT DIAPOLO MOUSTARDOMELO MEGAHELLAS PAPGALOS